Ulkona on upean keväinen ilma, mutta silti minä istun sisätiloissa. Noh, pääasiassa olen istunut sisällä päättötyön kirjoittamisen parissa (jonka muuten toimitin tänään painoon!!!) ja välillä pitää vähän saada hermolepoa tietokonehommista. Lepo tapahtuukin sitten käsitöiden parissa.

Ensinnäkin, Ovikranssi.

Oli jo korkea aika ottaa joulukranssi alas ovesta, mutta en kuitenkaan vielä viitsinyt laittaa kevät/kesäkranssia tilalle, kun siinä linnut istuvat pesässä ja perhoset liihottelevat pitkin poikin. Päädyin yksinkertaiseen ja pieneen kranssiin, Halkaisijaltaan n. 15 cm, eikä ole liian täyteen tupattu. Okei, tässäkin on linnunpönttö, joka ehkä viittaa enemmän kesään, mutta siinä oli niin pääsiäisen kirkkaat värit, että valitsin siksi tämän. Tykätkää te mitä tykkäätte, mutta mninä tykkään silti. Tykötarpeet löytyivät tiimarista.

1354110.jpg
Pikkukranssi oveen. Pahoittelen kuvan sumeaa laatua, mutta ilman salamaa (vapaalla kädellä) otettu kuva vastasi värien osalta parhaiten todellisuutta.

Toiseksi, Jonglööripallot

Olin vienyt diaboloni kouluun ja kerran sielä sitten välitunnilla sitä opehuoneessa viskoin. Sammy kertoi, että on käynyt jonkun sirkustaiteen kurssin tms. ja siinä sitten tuli puhe jonglööripalloista. Totesin jossainvaiheessa, että voisinkin vaikka hankkia itselleni sellaiset, johon Sammy sanoi, että "kun olet tuollainen käsityöihminen, niin voisit vaikka tehdä itse" Minä tähän, että "Totta, niinhän minä voisinkin" ja saman illan aikana syntyi kolme palloa. Täytteeksi laitoin riisiä, kankaat löytyivät tilkkulaatikosta. Lopputulos tosin oli inan liian pieni, joten katsotaan, josko viikonlopun aikana syntyisi uusi isompi pallotrio.

1354119.jpg
Jonglööripallot, yritys numero yksi. Jatkoa seurannee.

Oikein hyvää viikonloppua kaikille! Ja erityisen hyvää naistenpäivää kaikille naisille!