Hieman kevään kuulumisia täältä Paraisilta.
Tapio painaa viimeisiä kursseja koulussa ja siirtyy pian Poriin hyljehommiin jälleen, minä jatkan töissä aina toukokuun loppuun asti. Ilmeisesti olen menossa sinne myös ensi syksynä :) Rehtorilta nimittäin kysäisin, että milloin ratkeaa, tulenko myös syksyllä töihin, vastaus oli "Sinähän tulet töihin!" Ei siinä ollut paljon vastaan sanomista, ja miksi sanoisinkaan, niin hyvin olen paikassa viihtynyt!

Kesän tyttö taitaa viettää ruokapalkalla vanhempien apuna remonttihommissa. Kesätöitä kun ei ole vielä tähän päivään mennessä ilmestynyt, vaikka USEASTA paikasta niitä hain. Noh, Valkeakoskella ja mökillä kyllä riittää ohjelmaa, kun Valkeakosken talo on saatava siihen kuntoon, että saa myytyä ja mökille isä on suunnitellut kovasti kesäkeittiötä :) Edelleenkin yksi poppoo taitaa kuitenkin kaivata eniten sitä laituria, niin ei tarvitse keskellä yötä käydä kolmea laudan pätkää naulaamaan toisiinsa kiinni...

Hakuro on edelleen varsinainen energiapakkaus. Metsässä juoksee pää viidentenä jalkana ja kaikki mikä liikkuu ja ei liiku on aivan hirmuisen kivaa! Pieni koira yrittää saada kiinni jokaisen räksän, mitä matkan varrelle sattuu, mutta yhtään ei ole vielä kiinni saanut ja hyvä niin. Emäntä ei ainakaan tahdo kiikuttaa koiran voitonmerkkejä parvekkeelle.

Ensimmäinen punkkikin on jo tämän kevään osalta löytynyt. Tämän takia Hakuron kaulassa komeilee nykyisellään punkkipanta ja joka ilta ronkitaan koko koira läpi punkkisyynin merkeissä. Hellyyttävä piirre koirassamme on, että kuraisen talven aikana Hakuro tottui lenkin jälkeiseen tassujen suihkutteluun siinä määrin, että kipittää jokaisen lenkin jälkeen suoraa päätä kylpäriin, vaikka tassuja ei tarvisikaan suihkuttaa. Herra on kuitenkin vakaasti sitä mieltä, että tassut on kertakaikkiaan saatava puhtaiksi. Ei siinä auta muu kuin suihkuttaa, kun se niin oleellisesti lenkkiin kuuluu. :D

Kävimme Tapion ja Hakuron kanssa Paraisten Munkvikenin luontopolulla ja näpsin siellä hieman kuvia. Alla tunnelmia reissulta.

1508097.jpg
"Kato mitä mä löysin!"

1508101.jpg
"Miten niin liian iso keppi?"

1508107.jpg
"Ihan hyvin tästä saa kiinni."

1508112.jpg
Komia poika valkovuokkojen keskellä

1508118.jpg

1508120.jpg
Meren rannalla valppaana

1508123.jpg
Yääääääh! Varpaat kastuu!