Olimme muodin yössä perjantaina. Ja olimme siellä siksi, että Hakuro oli esiintymässä catwalkilla yhdessä 11 muun koirakon kanssa! :D Mallipoika Hakuro mannekiinisoi Fanattaren tuotteita niinkin vauhdikkaasti, että oli hypätä lavalta alas. Hyvin meni, vaikka jänskättikin kovasti sekä omistajaa että koiraa. Palkintona saimme reiluja alennuksia esittelemistämme tuotteista, mikäli ne halusimme itsellemma lunastaa sekä tuotepalkintoja (puruluu ja pieni pussi Royal Canin sensible koiranruokaa).

1944879.jpg
Tässä meidän ensimmäinen vaate. Jokke-tuotteen Malla-mantteli syksyn muotiväreissä. Minulla keikkui olalla väreihin sopiva laukku, mutta se ei ollut kuvaamisen arvoinen ;)

1944889.jpg
Näitten valjaitten kanssa otettiin hyppy kohti yleisöä ja jos Hakuro osaisi puhua, niin varmaan olisi huutanut "I'm flying!!" Yleisöstä hymähdeltiin liitokoiralle. Nämä siis ovat Sara-merkkiset valjaat ja panta samaa settiä

1944904.jpg
Tämä Aaron-nahkamantteli oli niin katu-uskottavan näköinen, että lähti meidän mukaan. :) Kyllä on maar niin komia poika ettei paremmasta väliä! Jos talvi on kylmä, niin tällä manttelillla on aivan taatusti käyttöä! Ja vaikka ei olisikaan, niin onhan tuo nyt niin komia, että naapuruston koirat on vihreitä kateudesta.

Näin meillä siis. Voi olla, että saan vielä lisää kuvia itse esittelystä. Nämä kuvat kun ovat "backstagelta". Niitä sitten aikanaan, jos/kun niitä saan.