Sain netin kautta tilauksen tehdä mäyräkoiralle sademantteli. Toiveena oli pinkkimaastokuvioinen, mutta pinkkiä maastokuviokuosia ei löydy missään kankaassa tällä hetkellä, ei ulkokankaissa eikä fleeceissä. Ei löytynyt pakasta, eikä alelaareista. Seuraava vaihtoehto oli musta ulkopinta ja pinkki fleece-vuori. Tässä lopputulos:

Päälikangas on AUTEX-suojakangasta, jossa on polyamidia ja polyuretaania (Sikälimikäli tämä mitään kenellekään kertoo), mutta on siis vedenpitävää ulkoilukangasta. Vuori on fleeceä. Heijastimiksi liimasin toiselle puolelle söpön norsun, toiselle tuollaisen kolmion. Valitettavasti minulla ei ollut saman näköisiä heijastimia, toivottavasti asiakas ei ole kovin tyytymätön :) Niskassa on vielä samanlainen kolmioheijastin kuin toisella sivulla, mutta pienempi.

Pahoittelen kuvan sumeutta, mutta tämä vastasi parhaiten todellista väriä. Ylemmissä kuvissa kun ei vuori näytä lainkaan sellaiselta kuin pitäisi.

Vielä muutama yksityiskohta, pääntiellä on nyöri ja kiristys, joten sitä voi tarvittaessa säätää. Niskassa on aukko, jonka kautta voi hihnan kiinnittää pantaan ja näin ollen kaulus suojaa sadesäällä myös koiran niskaa. Kiinnityshihnoissa on tarrat.

Toivottavasti on sopivan kokoinen. Jännittävää tehdä, kun ei voi välissä sovittaa :D