Tuli tänään käytyä kyseisessä tapahtumassa. Täytyy kyllä myöntää, että vaikka en tiennyt mitä odotin, niin eipä järin häävit messut olleet. Jos minun olisi pitänyt etsiä itselleni pukua, niin sitten olisi katseltavaa ollut varmasti enemmänkin, sillä kolttuja oli joka nurkalla. Enemmän tai vähemmän hirvittäviä. Olihan siellä muutama ihan sieväkin, mutta ei kyllä kolahtanut. Toisaalta en tosiaan katsellutkaan sillä silmällä pukuja, että se siitä sitten. Muuten tosiaan anti oli varsin suppea. Odotin ehkä kuitenkin paljon enemmän. Pahoitteluni, kun ei minulla ole kuvia laittaa esille. Kotoa lähtiessä otin kyllä kameran mukaan, mutta kuinkas sitten kävikään. Messuilla huomasin, että kamera on laukussa, joka oli autossa, joka puolestaan oli Salon rautatieaseman parkissa. Käteen jäi sitten loppujenlopuksi hyvä vinkki hääkenkien suhteen (kannattaa kuulemma alkaa sisäänajo ja jalkojen totuttelu kaksi viikkoa ennen häitä ja pitää kenkiä päivittäin puoli tuntia jalassa), Sinellin messukojusta askartelutarvikkeita ja mahdottomasti lippusia ja lappusia. Tiaraa oikeastaan lähdin hakemaan, mutta en raaskinut ostaa 200€ maksavaa, kun tiedän, että netistä saan tilattua 38€:lla oikein sievän :)

Messukeskuksessa oli samaan aikaan myös muoti-, terveys- ja kauneusmessut. Muotimessuosastolla tunsin hyvin vahvasti, etten todellakaan kuulu joukkoon, joten siellä ei ollut minulle mitään tarjottavaa. Rätei ja lumpui oli kyllä vaikka millä mitalla, mutta koko alue oli jotenkin hirvittävän tunkkaisen oloinen. Jos nyt jotain mainitsemisen arvoista olisi, niin näin siellä Muodin huipulle ohjelmasta tutun suunnittelijan, Antin. Ja hänkin seisoi vessan edessä.

Terveysalueella oli jos jonkinmoista esillelaittajaa. Oli hierojia, rasvoja, voiteita, öljyjä, luonnontuotteita, lääkevoiteita, pilleriä ja nenäliinoja. Olipa mukaan eksynyt (minun mielestäni) humpuukiakin. Kädestä ennustamisen lapun heitin samoin tein roskikseen ja auravalokuvaus sai osakseen lähinnä pelkän hymähdyksen. Kauneusosastolla oli ehkä tällä kertaa kaikkein mukavin anti. Olimme nimittäin menossa pikamanikyyriin ja kun istahdin tuoliin, niin kynsitäti kysyi, että haluatko demo-kynnen? Eli minulle tehtiin oikean käden pikkurilliin rakennekynsi. Kiva, että pääsi tätä etukäteen kokeilemaan, kun olen miettinyt, josko sitä sitten ottaisi häihin rakennekynnet. Näppärästi tuo tehtiin, saa nyt sitten nähdä, mitenkä kestää ja pysyy. Nätti siitä ainakin tuli.

Aluksi oli tarkoitus tehdä omaa kynttä pitempi rakennekynsi (akryyli), mutta siinä sitten kävi sille alustalle jokin liikahdus, joten kynsitäti teki sitten vai tuohon oman kynnen päälle. Tuossa ei siis ole mitään pidennystä. Kovasti kehui, että minulla olisi hyvän geelikynsimallin kynnet. Täytyy varmaan lähteä kiertelemään lähiseudun kynsisalonkeja, josko mallia kaipaisivat :)

Tässä mäkyy melko hyvin tuo kohokuvio, mikä kynteen vielä koristeeksi tehtiin. Onhan tuo yksi kynsi vähän yksinäisen näköinen, mutta sille ei voi mitään. Ompahan ainutlaatuinen :D

Loput kynnet sitten viilattin ja lakattin. Täytyy varmaan kirjoittaa joulupukille, josko pääsisi oikein kunnon manikyyriin joskus :)