Jopas nyt jotain. Lokakuu humahti ohitse aivan lupaa kysymättä... Ei ihme, että taas maristiin päivittämätöntä blogia :D

Tässä on ehtinyt tapahtua jo vaikka ja mitä. Pääsin työmarkkinatuella harjoitteluun tallille, olen siellä nyt kolmatta viikkoa, joista tosin ensimmäisen viikon olin melkein kokonaan sairaslomalla. Suoritin agilityn koulutusohjaajakurssin ja olin mukana vetämässä ihan ensimmäistä agilityn alkeiskurssia. Ohjaajakorttia en tosin hae vasta kuin ensi vuonna, koska minulla pitää olla voimassa oleva lisenssi kortin saamiseksi ja lisenssi myönnetään vain kalenterivuodeksi. En viitsi maksaa vuoden lisenssiä kahdelta kuukaudelta... Mutta ensi vuonna minusta tulee sitten virallisesti agilitykoulutusohjaaja :)

Viimeisimpiä kuulumisia on se, että sain tänään töitä! Pääsen viime vuoden tavoin Citymarkettiin joulukiireapulaiseksi hymyilemään kassalle. Tosin jos viime vuonna hymyni valloitti Kouvolassa, niin tänä vuonna niin tapahtuu Porin Mikkolassa. Tervetuloa tervehtimään! Harmittaa, kun täytyy jättää nyt tuo tallihomma pois, kun olen siitä niin kovasti tykännyt, mutta palkkatyö on kuitenkin aina palkkatyö. Mutta saan kuulemma jatkossa käydä tallilla hevosia hoitamassa ja liikuttamassa. Ja se on aina mukavaa.

Työharjoitteluni ei tosiaan alunalkaen ollut kovin sujuvaa. Ensimmäisellä viikolla kerkesin olla kaksi päivää töissä, kun yskäni äityi niin pahaksi, että kävin terveyskeskuksessa hengittelemässä happimaskiin ja jonkinmoiseen astmalääkevesihöyrypiippuun vaimikäsenytoli. Korjatkaa ihmeessä jos tiedätte oikean termin. Loppuviikko rapsahti sairaslomaa ja kahta eri kortisonia, sekä hengitysteitä avaava inhalaatiosuihketta. Antibioottikuuri myös varuiksi, mutta sitä ei onneksi tarvittu lainkaan. Noh, kun jälleen tallille pääsin, niin sain tuta pikkuponin pomottamisen nahoissani. Pikku shetlanninponi varustettuna isolla egolla päätti, ettei mene takaisin tarhaan ja tarjosi reiteeni oikein komean takakavion kuvan mustelman muodossa. Vielä samana päivänä töistä tullessani ajoin valvontakameraan. En tosin kovin lujaa. LUULEN että nopeuteni oli 68 km/h 60 alueella. Että eipä siitä taida tulla kuin huomautus. Missään nimessä en ajanut yli 80 km/h, joten kortti pysyy kyllä. Mutta alkuvaikeuksien jälkeen hommat ovat kyllä maistuneet ja mukavaa on ollut. Mukavaa on, jos ja kun siellä saa vielä jatkossakin käydä heposia liikuttamassa :)

Tällaisia kuulumisia tällä kertaa. Nyt ruokaa laittamaan ja lisäraporttia myöhemmin.