Olen luvannut jo monta aikaa sitten ommella kummipojalle kestovaippoja ja onhan niitä valmistunutkin. Nyt kuitenkin otin itseäni niskasta kiinni ja tartuin keskeneräisiin töihin. Ompelin neljä kestovaippaa, enemmänkin olisin tehnyt, mutta tarranauha loppui kesken ja työ tyssäsi siihen kunnes pääsen kaupungille. Materiaalina on ihan virallinen kaestovaippa- eli pul-kangas. Kangaskaupan tarjonta oli tylsähkö, kun valikoimassa oli vain valkoista, vihreää ja vaaleanpunaista kangasta ja jostain syystä jätin vaaleanpunaisen kauppaan :D

Joukosta puuttu vielä yksi vihreä, kaksi valkoista odottelee tarraa.

Lisäksi kummityttöni täytti viime viikolla vuosia ja sain idean ommella hänelle lahjaksi laukun. Tein hänelle sellaisen jo joululahjaksi, mutta toivottavasti tämäkin kelpaa. Ja tähän laukkuun meni yhdet Tapion vanhat farkut jotka olivat toisen takataskun vierestä vähän liian ilmastoidut. Kaikki kangas on samoista housuista peräisin. Tunsin itseni oikein ekohenkiseksi, kuin näin kierrätin farkut uuteen käyttöön. Lopputulokseen tuli kuitenkin vielä hihnaan jatkokappale, kun jäi vähän tyrhan lyhyeksi, lisäksi neljä pientä silityskuviokukkasta tuomaan vähän tyttömäistä ilmettä. Itse olen lopputulokseen hyvinkin tyytyväinen ja onneksi laukku on jo paketissa, ettei tule kiusausta ottaa sitä itselle käyttöön. Ainakin tiedän, mitä seuraaville vanhoille farkuille tapahtuu. :)

Olemme viikonloppuna menossa serkkuni häihin ja kortinhan tein itse. Toivottavasti hääpari ei käy etukäteen vakoilemassa :) Tosielämässä kortti on värikkäämpi, kamera ei tehnyt sille näemmä oikeutta millään tapaa...

Korttiin meni tosin vain ostettuja materiaaleja, lukuunottamatta vihreää satiininauhaa, joka on päräisin pyjamani housuista, koska nauha ei pysynyt koskaan paikallaan. Oli jo toinen kortti johon nauhaa käytin. (Tein ylioppilaskortin tuossa pari viikkoa sitten, mutta kuva on toisessa kamerassa, jonka siirtopiuhaa en tähän hätään löytänyt).

Hakuro oli tuossa viikko sitten pahassa ripulissa. Kolme päivää tuli vetistä velliä eikä ruoka maistunut. Vettä joi jos sitä ruiskutti suoraan kurkusta alas. Loppujenlopuksi myös oksenteli jolloin lähdettiinkin sitten eläinlääkäriin. Litran verran meni tiputuksessa nestettä ja mukaan saimme antibiootin. Seuraavana päivänä oli koira jo pirteämpi ja nyt onkin ruoka maistunut aivan eri tavalla kuin ennen. Hyvässä kunnossa kuitenkin nyt ja ensi viikolla olisi tarkoitus mennä paikkaamaan rästiin jääneitä agi-tunteja. Hakuro kun tuntuu tykkäävän lajista melkoisesti :)