Huhhuijaa! Eipä voi muuta sanoa kun elokuun ensimmäistä viikonloppua muistelee! Oli meinaan mukavaa. Kaikki tuntuivat viihtyvän ja osa ilmaisi jo halukkuutensa jatkaa perinnettä myös ensi vuonna. Voisinpa melkein täten ilmoittaa, että joukko on tervetullut ensi vuonna jälleen elokuun ensimmäisenä viikonloppuna 1.-3.8.2008.

Toimenkuva oli tuttu: saunomista, grillaamista, syömistä, saunomista, grillaamista, kokkaamista, syömistä, saunomista, uimista, jälleen vähän grillaamista, laulamista kitarasäestyksellä ja mainitsinko jo saunomisen. Hauskaa oli! Uusia sanontoja ja ilmaisuja tuli jokaiselle päivälle useampi ja joidenkin harmiksi eräitä sanontoja viljeltiin vähän turhankin ahkeraan ("Ja kekseliäämpi oli hän."). Soutuvene oli käytössä niin ahkerasti, että airosta lohkesi pala. On se kumma kun melkein 30 vuotta vanhat airot päättävät tuosta noin vaan hajota… Eipä silti, ei ollut meidän airo ainut vesilelu joka hajosi. Tommin ostama kumivene pihisi ja puhisi iloisesti, kun insinööripoijaat (+lääkäri) eivät noudattaneet turvarajoituksia. Liekö syy ohjeiden tulkintavirheessä, vaiko silkasta uhkarohkeudesta ja yllytyshulluudesta. Enivei; ohjeessa luki kumiveneen painorajoitukseksi 95 kg ja henkilömääräsuositukseksi 2. Noh, veneessä oli todennäköisesti kolminkertainen määrä sallittua massaa ja kolme henkilöä. Pojat lähtivät soutelemaan ja keskellä ulappaa alkoi veneestä kuulua epäilyttävää sihinää. Lauri tuikkasi peukalonsa reikään ja matka jatkui. Reikä alkoi kuitenkin uhkaavasti suurentua joten seikkailijat katsoivat parhaaksi suunnata rantaa kohti. Vimmatun melonnan tuloksena toinen airo katkesi ja vauhti hiipui entisestään. Uimareissuhan siitä loppujenlopuksi tuli kun veneestä loppui viimein kaikki ilma. Kommentti tapauksen jälkeen oli tyynesti: "Eihän meistä kukaan paina 95 kiloo". Juu eipä painanut ei… erikseen… mutta yhdessä… *huoh*
Kuitenkin loppu hyvin, kaikki hyvin. Onneksi Tommi kerkesi testaamaan oman veneensä ennen tätä välikohtausta :)  (Mikäli tarinassani on aukkoja, asianosaiset ovat hyvät ja täydentävät sitä ^_^.)

Erittäin suuri kiitos kaikille mukana olleille! Vuoden päästä uudestaan!

850227.jpg
Kitaransoittoa ja laulua nuotiolla ilta(yö)hämärässä. Petri avaa selvästi jotakin pyhää

850228.jpg
Hypnotisoiva tuli

850237.jpg

Koko konkkaronkka