Sellaista oli nimittäin tarjolla toissa iltana niin paljon, että koko Paraisten valaistus olisi sillä määrällä hoidettu. Maarit tuli Klaaran kanssa kylään. Oli meinaan vilskettä kun Vauhti-Mäykky ja Rymy-Russeli päästeli höyryjä. Alussa Hakuro oli vähän hölmissään, kun herra heräsi juuri ennen vieraiden saapumista. Nuori neiti ravasi ympäri kämppää hetken yksinään muistuttaen lähinnä saukkoa. Pian Hakurokin pääsi menoon mukaan ja siinä menossa sitten menivät koirat pitkin seiniä, sanan varsinaisessa merkityksessä. Sanomalehdet lentelivät pitkin kämppää, koirista näkyi pelkät viivat ja päät kopisivat tornadojen törmäillessä päin seiniä, sohvia ja kaappeja. Välillä Klaara jahtasi, välillä Hakuro jahtasi. Hakuron terrieriluonne pääsi esiin, kun koirat keksivät käydä kisaamaan Maaritin mukanaan tuomasta kumisesta hai-vinkulelusta. Välillä vähän muristiin ja hampaita näytettiin. Melkein tunnin ajan koirat jaksoivat sinkoilla. Kuvia menosta ja vilskeestä löytyy täältä. Lisäksi pari Maaritin ottamaa kuvaa hänen blogissaan johon pääsee tästä. Meidän herra oli ainakin väsyksissä moisen riehunnan jälkeen! Vielä seuraavanakin päivänä piti ladata akkuja. Nyt patterit on täynnä ja tänään on ollut havaittavissa ensimmäisiä kunnon riiviön elkeitä. Ei meinannut Tapio saada housuja jalkaan kun terrieri roikkui hampaillaan lahkeessa. Meillä on yksi erittäin pätevä ehdokas siihen Sidoste-sukka mainokseen! ^_^.

Muutoin on kaikki sujunut oikein mallikkaasti. Sisäsiisteysopetus on hyvässä vauhdissa, samoin pantaan totuttelu. Yksinoloharjoitukset ovat myös menossa mutta vielä hyvin alussa. Selvästi täytyy alkaa opettelemaan "irti"-käskyä kun Hakuro käy aika hanakasti kaikkeen liikkuvaan kiinni. Mm. lattioiden lakaisu on jokseenkin hankalaa, kun kaksi ja puolikiloinen karvatti roikkuu harjaksissa kiinni. Välillä pentu osaa olla rasittavakin, mutta kaikki riehumiset ja rasittavuudet unohdetaan, kun leikeistä väsynyt pienokainen käpertyy syliin nukkumaan. Yöt Hakuro nukkuu suhteellisen rauhassa. Muutaman kerran yön aikana vähän vingutaan korkeassa sängyssä nukkuvien ihmisten perään. Mutta meillä menee kaikenkaikkiaan ihan hyvin!

PS. Kuten huomaatte, blogini on saanut uuden ulkoasun. Kiitos tästä kuuluu Piristysruiskeelle! Kiitos ja kumarrus! *bow bow*