Olen jo aikalailla kuullut marinaa siitä, että päivitän blogiani liian harvoin. Myönnän, marisette aiheesta. Mutta nytpä minulla onkin jotain laittaa esille! Viimeisimpiä käsitöitä.

Ensimmäisenä jakku, joka ei oikeastaan ole vielä valmis, vaan siitä puuttuu vielä vyö. Tänään kiinnittimenä sai toimia hiuskorun kiinnitystikku. Ja hyvin toimikin. Monet kutojat varmasti ymmärtävät tuskani, kun sanon, että väri ei todellakaan vastaa todellisuutta. Kuvista tuli joko liian sinisiä tai liian vaaleita. Väri on kuitenkin tumma violetti. Ne jotka tietävät, minkälainen on Anun violetti, niin aika lähellä sitä

 

Kuten kuvasta näkyy, sama jakku, sama kuvaaja, sama keli, mutta aivan eri värit. Tekniikka on ihmeellistä… Oli muuten ensimmäinen varsinainen palmikkoneule ikinä. Siis sellainen, jossa piti oikein käyttää apupuikkoa. Mallikerta oli helppo oppia ja tätä oli mahdottoman mukava tehdä. Vähän enemmän mietittävää kuin pelkässä sileässä neuleessa. Lankana käytin perus seiskaveikkaa. Mutta näkyykö kuvista, että olen laihtunut kolme kiloa? Ei, ei näy. Pikemminkin kamera lisää sen kolme kiloa ja vielä toisen mokoman päälle... Pitää varmaan viedä kamera huoltoon.

Tässä vielä mallikerrasta lähikuva

Toinen valmis työ oli kans mitä ihaninta tehdä! Lankana käytetty mallin (löytyy Novitan viimeisimmästä numerosta) mukaisesti Novita Puro-lankaa väri Ruska. Kauniit värit, jotka eivät taaskaan kuvissa pääse täysin oikeuksiinsa. Voi ohjeen mukaan myös huovuttaa, mutta saa nähdä riittääkö jämälangoista huovutettavaksi, kun nyn on jääneistä keristä puikoilla myssy aluillaan. :)

Näyttävä tuli, ehkä reunus olisi saanut olla inan verran leveämpi. Täytynee varmaan ostaa uudet langat ja tehdä toinen ;)

Meillä oli tuparit tuossa männä viikonloppuna ja saimme Tapion veljeltä astetta komiamman grillin! Tällaistä ei ihan joka talossa olekaan! Näyttävä ja toimivuuskin on testattu.

"Jalkana" on todellakin jousi, jota kettingit pitävät pystyssä. Ei pienestä tönäisystä kaadu, vähän vain heiluu. Hieno on! Kiitos Markus!

Värikästä syksyn jatkoa. Yritän päivittää blogia jatkossa ahkerammin. ;)